Jag är verksam som moderator i många sammanhang och leder samtal med exempelvis politiker, experter, författare och kulturutövare. Att vara moderator är ett väldigt roligt arbete. Utmaningen är att få till ett intressant samtal och möten i ämnen som ibland är komplicerade.

En moderator måste vara påläst och på alerten för att kunna driva samtalet framåt samt få svar på sina frågor. En central aspekt är även att hålla tiden och se till att alla deltagare får chans att föra fram sina åsikter och perspektiv. Som moderator gäller det att vara lyhörd och rak, gärna i kombination med skratt och en avslappnad stämning. 

Vill du anlita mig? Utöver moderatorsuppdrag kan jag också producera seminarier och samtal.  Kontakta mig så berättar jag mer ★

 

Tidigare uppdrag

Bland mina återkommande uppdragsgivare finns Bris, Kulturhuset Stadsteatern, TCO, RFSU, Bok- och biblioteksmässan och Nationellt centrum för kvinnofrid (NCK).

Här går det att ta av några av mina senaste uppdrag:

Framtidens tåg – är vi på rätt spår? Panelsamtal med politikerduell och expertpanel på Kulturhuset Stadsteatern 30 januari 2020.

Hur ska vi finansiera framtidens pensioner? Timmen inleddes med två presentationer som följdes av en panel med politiker och representanter för intresseorganisationer, 10 december 2019.  

Powerfrukost Metoo 2 år – Samtal med Åsa Lindhagen & Annie Lööf hos TCO den 5 november 2019